Soul Key Therapist

4 daagse geaccrediteerde Post-HBO opleiding

Een bijzondere opleiding - en ervaringInhoud van de Soul Key Therapist opleiding

Waarom en voor wie

Waarom deze opleiding

Cliënten komen niet alleen bij je voor problemen. Ze komen ook bij je met levensvragen. En misschien heb je ook zelf deze vragen.

Vragen als:

  • Wat doe ik hier op aarde?
  • Wat is mijn missie?
  • Waarom loop ik altijd tegen dezelfde dingen aan?
  • Waarom ben ik in deze familie terecht gekomen?
  • Wat is mijn levensdoel?

Op zielenniveau weet je cliënt het antwoord. Met een SoulKey sessie begeleid je je cliënt naar de plek waar de antwoorden hierop te vinden zijn.

Martin Peterson, master hypnotherapeut en performer, verbeterde diverse bekende methodes om cliënten te helpen met hypnose. Wetend dat het antwoord in de mens zelf verborgen zit ontwikkelde hij een spirituele vorm van hypnose, de SoulKey® sessie.

Voor wie is deze opleiding

Jij bent hypnotherapeut, coach of NLP-specialist?  Met deze vaardigheden kun jij je cliënten nog beter helpen en geef je je cliënten toegang tot hun volle potentieel en kennis op zielsniveau. Of je nu gelovig bent of niet, spiritueel of niet, in dit programma leer je deze uitgebreide niet-religieuze, rechtdoorzee- en bewezen techniek.

Aan het einde van de training begrijp je alles van voorgesprek tot inductie, van vragen stellen tot verdiepen en van release technieken tot het wakker maken van je cliënt. En veel meer.

De SoulKey techniek is zo krachtig dat veel studenten en cliënten het een life changing experience noemen. Het kan zelfs trauma's en fysieke problemen oplossen. Het geeft jouw cliënt meer doelgerichtheid,  meer vertrouwen en meer inzichten dan vele andere technieken kunnen.

Help jij jouw cliënten aan een dieper inzicht in zichzelf en hun hogere doel? En misschien ben je zelf ook nieuwsgierig naar jouw levensmissie?


Wat cursisten zeggen


Wat leer je precies - en meer


Praktische informatie

Waar, wanneer én wat kost het

Trainers

Henk Riem is mede-oprichter van en trainer bij Nieuwetijdsopleidingen in Zoetermeer. Saskia van Velzen is oprichter van en trainer bij Lach Instituut Nederland in Wageningen. Beiden zijn tevens Master Hypnotherapeut.

Trots
De vorige cursisten waardeerden de training gemiddeld met een dikke 9!

Locatie

De cursus wordt gegeven bij Nieuwetijds Opleidingen in Zoetermeer.

Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers.

Data / tijden

30 mei t/m 2 juni 2019. Dagen van 9.00 - 18.00 uur.

Je investering bedraagt € 1197,-. Het early bird tarief is € 997,- (boeken voor 30 april)

Voorbereidingsdag

Voor studenten die geen ervaring hebben met hypnose of trance is het raadzaam een speciale voorbereidingsdag te volgen. Hierin leer je een cliënt in een diepe ontspannen staat te brengen.

Geef in het opmerkingenveld aan als je mee wil doen met deze voorbereidingsdag.

Voorwaarden

De betaling van het lesgeld dient voor aanvang van de opleiding te zijn voldaan. Betaling in delen is mogelijk, geef dit aan op het formulier en we nemen contact met je op om dit te bespreken. De uitgebreide voorwaarden vind je hier.

Outstanding people have one thing in common: An absolute sense of mission. - Zig Ziglar

Aanmelden opleiding Soul Key Therapist

dit veld niet invullen s.v.p.

arrow