Soul Key Therapist

4 daagse geaccrediteerde Post-HBO opleiding

Een bijzondere opleiding - en ervaring

Waarom deze opleiding

Cliënten komen niet alleen bij je voor pijn of ongemak. Ze komen bij je met levensvragen.

Vragen als:

  • Wat doe ik hier op aarde?
  • Wat is mijn missie?
  • Waarom loop ik altijd tegen dezelfde dingen aan?
  • Waarom ben ik in deze familie terecht gekomen?
  • Wat is mijn levensdoel?

De antwoorden hierop liggen in de cliënt zelf. Met een SoulKey sessie begeleid je je cliënt naar de plek waar de antwoorden hierop te vinden zijn.

Martin Peterson, master hypnotherapeut en performer, verbeterde diverse methodes om cliënten te helpen met hypnose. Wetend dat het antwoord in de mens zelf verborgen zit ontwikkelde hij een spirituele vorm van hypnose, de SoulKey® sessie.

Voor wie is deze opleiding

Jij bent hypnotherapeut, coach of NLP-specialist?  Met deze vaardigheden kun jij je cliënten nog beter helpen en geef je je cliënten toegang tot hun volle potentieel en kennis op zielsniveau. Of je nu gelovig bent of niet, spiritueel of niet, in dit programma leer je deze uitgebreide niet-religieuze, rechtdoorzee- en bewezen techniek.

Aan het einde van de training begrijp je alles van voorgesprek tot inductie, van vragen stellen tot verdiepen en van release technieken tot het wakker maken van je cliënt. En veel meer.

De SoulKey techniek is zo krachtig dat veel cliënten het een life changing experience noemen. Het kan zelfs trauma's en fysieke problemen oplossen. Het geeft jouw cliënt meer doelgerichtheid,  meer vertrouwen en meer inzichten dan vele andere technieken kunnen.

Help jij jouw cliënten aan een dieper inzicht in zichzelf en hun hogere doel? En misschien ben je zelf ook nieuwsgierig naar jouw levensmissie?Inhoud van de Soul Key Therapist opleiding

Wat leer je precies - en meer


Praktische informatie

Waar, wanneer én wat kost het

Trainers

Henk Riem is mede-oprichter van en trainer bij Nieuwetijdsopleidingen in Zoetermeer. Saskia van Velzen is oprichter van en trainer bij Lach Instituut Nederland in Wageningen. Beiden zijn tevens Master Hypnotherapeut.

Locatie

De cursus wordt gegeven bij Nieuwetijds Opleidingen in Zoetermeer.

Er is ruimte voor maximaal 15 deelnemers.

Data / tijden

24 t/m 27 januari 2019. Dagen van 9.30 - ca 17.00 uur.

SORRY, WE ZITTEN VOL. NIEUWE DATA WORDEN GEPLAND.

Als je er de volgende keer direct bij wil zijn meld je dan aan via het formulier en geef bij de opmerkingen aan welke periode jou het beste uitkomt. Dan kijken we of we daar rekening mee kunnen houden.

Prijs

Wat is het waard om je levensdoel te leren kennen? Om de juiste richting aan te brengen in je leven en om grote levensvragen beantwoord te krijgen?

Je investering bedraagt € 1197,-. Het early bird tarief is € 997,-.

Voorwaarden

De betaling van het lesgeld dient voor aanvang van de opleiding te zijn voldaan. Betaling in delen is mogelijk, geef dit aan op het formulier en we nemen contact met je op om dit te bespreken. De uitgebreide voorwaarden vind je hier.

Outstanding people have one thing in common: An absolute sense of mission. - Zig Ziglar

Aanmelden opleiding Soul Key Therapist

dit veld niet invullen s.v.p.

arrow