Masterclass Schrijf je eigen E-book

1 dag

Waarom deze masterclass?

Heb je altijd al een boek willen schrijven? Of krijg je ook zo vaak te horen van business leraren dat je een eigen e-book moet hebben als krantenmagneet?

We horen vaak dat we voor de promotie van ons vak en onszelf een boek zouden moeten hebben. Of tenminste een e-book. Zo draag je je kennis over en laat je zien wat je in huis hebt.

In deze workshop leer je in 1 dag hoe je in maximaal 3 dagen een e-book schrijft. Je leert de structuur van een compleet boek zodat je altijd kan downsizen naar een e-book, whitepaper of zelfs blog. Want ook bloggen is goed om te doen wanneer je je bedrijf in de wereld zet.

Met deze technieken schreef ik mijn boek in 3 dagen tijd. Inmiddels schreef ik meer dan 280 artikelen voor de Lachwinkel, 7 e-boeken en er zijn 2 boeken in de maak om straks uit te geven. Zo'n productie lever je alleen als je weet hoe. Dat leer je bij deze intensieve schrijftraining.

Prijs

Masterclasses op Nyenrode kosten al snel een dikke 1000 euro per dag. Heftig hoor. Maar dat vragen wij niet. Gelukkig maar 🙂

De investering voor deze masterclass is normaal 295 euro. Omdat deze dag nog niet geaccrediteerd is, is de prijs op dit moment 179 euro (inclusief btw). Voor VHEN-leden geldt een extra korting van 30 euro.

If there's a book that you want to read, but it hasn't been written yet, then you must write it. - Tony Morrison

Docent

De masterclass wordt gegeven door Saskia van Velzen.

Snel, simpel en leuk schrijven is echt mogelijk en zelfs gemakkelijk. "In 2013 leerde ik de tips en trics. Daarna schreef ik in 3 dagen het boekje dat je in mijn handen ziet, een ankertje.

Het werd in 2014 uiteindelijk gepubliceerd door AnkhHermes (een uitgever heeft nu eenmaal meer tijd nodig dan de schrijver zelf 😉"

Saskia is Master Hypnotherapeut, Master Soul Key Trainer, Master Lachtherapeut

Voorwaarde

Geen voorwaarden. Alleen zin om te schrijven.

 

Praktische zaken

Masterclass duurt 1 dag

Je schrijft je de blubbers

Locatie is Zoetermeer

 

Datum

vrijdag 21 juni 2019

10.00-17.00 uur

 

Aanmelden

Bij aanmelden kom je in de webwinkel terecht. Je kan hier kiezen hoe je wil betalen, dat kan direct maar ook op rekening.