Masterclass Marketing

1 dag

Waarom deze masterclass

Als therapeut of coach ben je goed in je vak. Je helpt je cliënten uitstekend en dat is wat je het liefste doet. Maar hoe vinden die cliënten jou? Hoe val jij op tussen de aardbeien?

Om cliënten te krijgen zul je jezelf aan de wereld moeten presenteren. Je moet je laten zien.

Hoe en waar je laat weten dat je bestaat en wat je precies communiceert leer je in deze marketing masterclass. Je leert ook over het waarom en waar je rekening mee moet houden.

Veel therapeuten en coaches hebben een hekel aan marketing. "Laat me maar doen waar ik goed in ben en dat is mensen helpen," hoor ik vaak. Maar om aan die mensen te komen zul je iets moeten doen.

In deze marketing masterclass kom je erachter dat marketing ook leuk kan zijn en je zet direct de eerste stappen in de juiste richting.

Een hands-on masterclass met een lach.

Prijs

Masterclasses op Nyenrode kosten al snel een dikke 1000 euro per dag. Heftig hoor. Maar dat vragen wij niet. Gelukkig maar 🙂

De investering voor deze masterclass is normaal 195 euro. Omdat deze dag nog niet geaccrediteerd is, is de prijs op dit moment 95 euro (inclusief btw).

Docent

De masterclass wordt gegeven door Saskia van Velzen.

Door haar businesstrainingen bij Open Circles, de Zakelijk Succes Academy en Tony Robbins en de lessen van Brian Tracy, Joseph McClendon III en Keith Cunningham is zij in staat om helder, toegankelijk en op een leuke manier de marketingstrategieën over te brengen.

Saskia is Master Hypnotherapeut, Master Soul Key Trainer, Master Lachtherapeut

Voorwaarde

Je hebt of je start met een praktijk.

Praktische zaken

  • Masterclass duurt 1 dag
  • Aan de slag tijdens de training
  • Locatie is Wageningen

Datum

NOG NIET INGEPLAND

 

 

 

Today it's important to be present, be relevant and add value. - Nick Besbeas

Aanmelden

 

Bij aanmelden kom je in de webwinkel terecht. Je kan hier kiezen hoe je wil betalen, dat kan direct maar ook op rekening.