Masterclass Deep Trance Identification (DTI)

2 dagen

Waarom deze masterclass

"Zucht. Ik wou dat ik wat van jou had." Ken je deze gedachte? Dat je iets meer van de kwaliteiten van iemand anders had willen hebben? Meer zelfbeheersing, meer creativiteit, meer doorzettingsvermogen, beter kunnen relativeren, gemakkelijker spreken in het openbaar. Noem maar op.

Succesvolle sporters leren van hun voorbeelden. Ze kopiëren zorgvuldig iedere stap, beweging en actie.

Niet alleen succesvolle sporters, maar ook ondernemers, kunstenaars en anderen die willen ontwikkelen kijken goed naar hun voorbeelden en doen wat zij doen.

In NLP heet dit modelleren. Doe wat je grote voorbeeld doet en het wordt automatisch onderdeel van jezelf.

Bij de Deep Trance Identification (DTI) gaan we een stap verder.

In diepe hypnose stap je als het ware in de schoenen van jouw grote voorbeeld en voel je en ervaar je de kwaliteiten waar je naar op zoek bent. Hoe meer je ervaart, hoe meer het onderdeel zal worden van jouw eigen set kwaliteiten.

In deze masterclass leer je hoe je iemand in diepe hypnose brengt en hoe je hem of haar in de schoenen van zijn held laat stappen. Uiteraard ervaar je dit ook zelf.

Bedenk maar eens hoe handig dit kan zijn in therapie of je coaching. Ja toch?

Prijs

Masterclasses op Nyenrode kosten al snel een dikke 1000 euro per dag. Heftig hoor. Maar dat vragen wij niet. Gelukkig maar 🙂

De investering voor deze masterclass is normaal 395 euro. Omdat deze dag nog niet geaccrediteerd is, is de prijs op dit moment 195 euro (inclusief btw).

Docent

De masterclass wordt gegeven door Saskia van Velzen.

In de wereld van de hypnose is de DTI een van de kunsten die Saskia echt enorm aanspreekt. Zij heeft ervaring met succesvolle DTI's met o.a. Tony Robbins, Jezus, Elon Musk, Jochem Meyjer, Martin Peterson, John Butler, Barack Obama en Oprah Winfrey.

Saskia is Master Hypnotherapeut, Master Soul Key Trainer, Master Lachtherapeut

Voorwaarde

Tenminste opleiding tot Lachtherapeut Basis (1.0) afgerond. Mensen met een NLP- of hypnose-achtergrond kunnen zich ook inschrijven.

Praktische zaken

  • Masterclass duurt 1 dag
  • Je staat open om ook jezelf te leren kennen
  • Locatie is Wageningen

Datum

weekend 28/29 september 2019

 

 

 

The only source of knowledge is experience. - Albert Einstein

Aanmelden

 

Bij aanmelden kom je in de webwinkel terecht. Je kan hier kiezen hoe je wil betalen, dat kan direct maar ook op rekening.