Verdien geld met het leukste wat er is

Lachworkshops geven is het allerleukste wat er is. Maar hoe vinden mensen jou? Hoe kom je aan de opdracht? Hoe schrijf je een goede offerte, zo dat je klant direct "JA" tegen je zegt?

Ik start meteenstuur mij de inloggegevens

Je gaat eerst naar de webwinkel. Na je betaling krijg je direct een mail met de inlogcode van de lespagina's.

Stap 1: Kijk deze videoStap 2: Doe de 10-delige training

Leer in deze video de 5 foutkansen in het traject van aanvraag tot en met opdracht. En leer wat je moet doen om dat te voorkomen.

 • Foutkans 1: Je website is niet vindbaar
 • Foutkans 2: De informatie op je website voldoet niet
 • Foutkans 3: Je beantwoord niet juist
 • Foutkans 4: Je offerte wordt niet aanvaard
 • Foutkans 5: De verwachtingen zijn anders

Wat leer je in de online cursus?

 • Naast de hoofdstukken

  Naast de hoofdstukken krijg je een introductiefilmpje met uitleg over de stappen. Er zijn 5 modules met ieder 2 hoofdstukken. Het laatste filmpje dat je krijgt is de uitnodiging voor je coachingsgesprek. Ieder hoofdstuk bevat extra te downloaden lesmateriaal (voorbeelden, invullijsten en checklists).

 • Module 1: Klantwensen

  In 2 filmpjes leer je kijken naar je klantwensen. Wat willen ze van je? Hoe zoeken ze je? Wat stoppen ze als het ware in hun boodschappenmandje? Wat voor soorten klanten zijn er in ons werkveld (les 1) en wat verwachten ze (les 2).

 • Module 2: De aanvraag

  Over de aanvraag is veel te zeggen. Hier lichten we in een filmpje je website eruit (les 4) en in het voorgaande filmpje leg ik je uit hoe je een aanvraag beantwoordt(les 3).

 • Module 3: Geld vragen

  Dit is waar veel mensen moeite mee hebben, voldoende geld vragen. Hoe bepaal je je prijs (les 5) en hoe maak je een onweerstaanbare aanbieding (les 8).

 • Module 4: De offerte

  Les 6 gaat over de meest voorkomende fouten in een offerte en hoe jij ze kan voorkomen. Les 7 leert je de perfecte opbouw van een offerte.

 • Module 5: De opdracht

  Romdom de opdracht kan ook nog het nodige mis gaan. Vandaar dat les 9 vertelt over de administratieve afwikkeling en les 10 tips geeft over wat je na de workshop kan doen.

Het bedrag heb je bij je eerste workshop gemakkelijk terugverdiend. Want je betaalt nu

 geen 77 euro

maar slechts 19 euro voor deze training!

Ik vind het belangrijk dat iedere collega dit weet. Dus vandaar deze super lage prijs.

Je lachdocent

Saskia van Velzen

Sinds 2012 zet ik mijn stappen op het pad van ondernemerschap. Door de vele lessen die ik geleerd bij de Business University van Open Circles en bij de Zakelijk Succes Academy maken dat ik snap hoe het werkt. De lessen heb ik voor je samengevat tot een geheel wat voor lachyoga van belang is.

Bedankt voor de cursus! Het heeft mij zeker verder geholpen. Het belangrijkste is het veranderen van mijn website.

Adriana Wiesemann - Amsterdam (NL)

Bedankt voor de vele informatie. Ik vond deze zeer gestructureerd en duidelijk. Ik ga deze nog een paar keer lezen om nog meer inzicht te krijgen.

Shabbir Hussain - Diest (BE)

Waar wacht je nog op?

Start direct met de juiste informatie en verdien meer met het geven van nog meer lachworkshops!

Yes! Ik start meteenstuur mij de inloggegevens

Bij een druk op de knop ga je direct door naar de webwinkel. Na je betaling ontvang je direct een mail met de toegangscode.