Trainingen

Iedereen kan lachen. Maar om de lach in te zetten als instrument, om meer mensen te helpen meer te lachen, daarvoor is een opleiding onontbeerlijk.

Waarom zou je een opleiding doen?

Online en live trainingen

 • Laughter Yoga Leader

  In 2 dagen

  leer je hoe je met groepen een lachworkshop kan uitoefenen. Je leert tenminste de 40 basisoefeningen en de achtergronden van de lach. Theorie en veel praktijk worden afgewisselend in een enerverend weekend.

  De opleiding wordt gegeven door Luc van Imschoot (België) en Saskia van Velzen (Nederland) samen. Een unieke combinatie.

  Meer informatie over de 2 daagse Laughter Yoga Leader (LYL) >>

 • Lachtherapie

  In de 14 daagse opleiding leer je met behulp van doeltreffende technieken uit de hypnose, NLP, lachyoga en provocatieve coaching cliënten eenvoudig en vooral vrolijk van hun probleem af te helpen. Je combineert dit met de vaardigheden die je al hebt tot een uniek pakket.

  Je wordt opgeleid tot Lachtherapeut practitioner (LTP)

  Meer informatie over deze bijzondere opleiding >>

  Docent is Saskia van Velzen

 • Geld verdienen met Lachyoga

  Dit is een online lesprogramma van 10 lessen voor lachyoga coaches die meer met de lach willen dan hobbyen. Je wordt in 10 stappen begeleid van aanvraag naar opdracht. Hoe kom je aan aanvragen, hoe ga je ermee om, hoe doe je een goede offerte en hoe handel je de opdracht af.

  Start met het bekijken van de 5 valkuilen >>

 • De Lachjuf

  De lachjuf leert aan ouders en docenten de 10 lachoefeningen te doen samen met kinderen aan de hand van het kinderboek “Lilly & June en de lachjuf”.

  Hier wordt nog aan gewerkt…

 • Lessen in Lachen

  In deze 12-delige videoreeks ter waarde van € 120,- leer je laagdrempelig om de lach in je leven te laten. Mijn tijd krijg je van mij cadeau, je betaalt alleen de technische kosten van 4,95.

  Meer informatie over de 12 lachlessen >>

Lachworkshop op locatie
Onze gasten hebben enorm genoten van de avond. De dagen erop kwam het regelmatig voor dat mensen spontaan in de lach schoten omdat zij aan een oefening van jou terug dachten.

Natasja Verschoor Natasja Verschoor
organisator vakantieweek ouderen