Accreditatie door KTNO

Joepie! De opleiding tot Lachtherapeut Practitioner is geaccrediteerd door de KTNO. De volledige naam van de KTNO is Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen.

De opleiding heeft een toekenning gekregen op HBO-niveau met een totaal ECTS van 4.5 in de categorie deelopleiding. We zijn opleiding nummer 9412.

De meeste beroepsverenigingen willen dat aangesloten therapeuten aantonen dat zij hun vakgebied op peil houden door het jaarlijks, of regelmatig, volgen van bij- en nascholingen. Door de accreditatie van de opleiding tot Lachtherapeut Practitioner kan jouw beroepsvereniging hier studiepunten aan toekennen zodat jij kan voldoen aan jouw verplichtingen.

Beroepsverenigingen zoals de BATC, VBAG, LVNG en NVST maken gebruik van de informatie van de KTNO. Check bij jouw beroepsvereniging hoeveel studiepunten ze toekennen voor deze opleiding en breng meer lach in jouw werk!

Meer over deze unieke opleiding >>

De accreditatietekst vind je hier >>